ua en ru

Колесніков очолить тіньовий Кабмін, - джерела

Екс-віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков наступного тижня оголосить про формування тіньового уряду. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Борис Колесніков повертається в уряд".

У матеріалі наголошується, що Колесніков особисто очолить тіньовий Кабмін, у який увійдуть представники "Опозиційного блоку" і Партії регіонів.

За словами джерел, подання тіньового уряду повинно було відбутися на поточному тижні, однак, зважаючи на деяких організаційних причин, презентацію перенесли на наступний тиждень. "При цьому, склад тіньового Кабінету в основному затверджено", - наголошується в статті.

Так, у Колеснікова будуть три віце-прем'єра з регіональної, економічної та гуманітарної політики. Ці посади займуть, відповідно, Михайло Добкін, Олександр Вілкул та Вадим Рабинович.

Як повідомив один з майбутніх членів опозиційного Кабміну, тіньовий Кабмін буде складатися не тільки з депутатів, але і залучених зі сторони експертів. "Напевно в його складі виявляться експерти Інституту стратегічних досліджень "Нова Україна", одним із засновників якого є Сергій Льовочкін", - наголошується в матеріалі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Колесніков 18 лютого вніс заставу затриманого екс-голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді 7 скликання Олександра Єфремова.