ua en ru

Коболєв формує новий склад правління "Нафтогазу"

Коболєв формує новий склад правління "Нафтогазу" Фото: Андрій Коболєв формує новий склад правління "Нафтогазу"

Повідомляється, що одночасно була розроблена нова штатна структура "Нафтогазу"

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв подав на розгляд міністра економічного розвитку і торгівлі кандидатури для формування нового правління компанії. Про це повідомляє Oil News з посиланням на свої джерела в "Нафтогазі".

Згідно з інформацією видання, глава компанії подав наступні кандидатури.

Ярослав Теклюк - директор юридичного департаменту "Нафтогазу України"; Віталій Щербенко - директор з питань енергозбереження та матеріально-технічного забезпечення НАК; Прохоренко Олег - голова ПАТ "Укргазвидобування"; Юрій Вітренко - директор з розвитку бізнесу "Нафтогазу України"; Роман Біляга - директор по формуванню методології закупівель підприємствами сфери корпоративного управління НАК "Нафтогаз України"; Ігор Прокопів - голова ПАТ "Укртрансгаз".

Повідомляється, що одночасно була розроблена нова штатна структура "Нафтогазу", згідно з якою управління компаніями сектора - "Укрнафта", "Укртранснафта", "Укргазвидобування" знаходяться у віданні безпосередньо Коболєва, по деяким аспектам - Сергія Переломи (перший заступник голови "Нафтогазу" - ред.). Раніше ця структура, а також управління корпоративними правами та безпекою знаходилися у веденні виконавчого директора Андрія Пасішника, посаду якого в новому штатному розписі не передбачено.

Нагадаємо, Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБ) за погодженням з прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 9 березня склали письмове повідомлення про підозру виконавчому директору, виконуючому обов'язки заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрію Пасишнику у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 344 Кримінального кодексу України (втручання в діяльність державного діяча).