ua en ru

Князєв не виключає можливі провокації в Києві під час Євробачення-2017

Князєв не виключає можливі провокації в Києві під час Євробачення-2017 Фото: голова Національної поліції Сергій Князєв ("УНІАН")

Поліція Києва перейде на посилений режим несення служби під час Євробачення

Голова Національної поліції України Сергій Князєв не виключає можливі провокації в Києві в ході пісенного конкурсу Євробачення-2017. Про це він заявив після інспектування підготовки до проведення конкурсу, передає прес-служба поліції.

Князєв зазначив, що правоохоронці не виключають можливості провокацій на Євробаченні-2017, оскільки "певні сили можуть перешкоджати ходу конкурсу, щоб виставити Україну в невигідному світлі перед світовим співтовариством".

"Для нас не вперше нести службу під час проведення заходів такого рівня. Нацполіція готова забезпечити правопорядок під час Євробачення в Україні", - заявив Князєв.

Він також додав, що поліція буде посилено нести службу під час масових заходів у столиці, щоб туристи змогли насолодитися як самим пісенним конкурсом, так і перебуванням в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в МВС чекають не менш як 20 тисяч гостей на Євробачення 2017 і не виключають провокацій.