ua en ru

КНДР може запустити чергову ракету протягом тижня, - джерело

КНДР може запустити чергову ракету протягом тижня, - джерело Фото: прапор КНДР (wikimedia.org)

Розвідка США виявила в п'ятницю транспортні засоби з обладнанням для запуску балістичних ракет на північному заході Північної Кореї

Північна Корея (КНДР) може запустити нову міжконтинентальну балістичну ракету протягом тижня. Про це повідомив представник Міністерства оборони США, передає CNN.

Зі слів співрозмовника каналу, розвідка США виявила в п'ятницю транспортні засоби в місті Кусон північно західної провінції Пхенан-Пукто КНДР, які перевозили обладнання для запуску балістичних ракет.

Зазначимо, минулого тижня телеканал повідомляв, що, за даними американської розвідки, КНДР готується до запуску ще однієї міжконтинентальної балістичної ракети або випробування ракети середньої дальності.

Тоді два джерела видання, знайомі з новими розвідувальними даними, підтвердили наявність показників підготовки до випробувань, які можуть призвести до потенційного запуску

Нагадаємо, голова об'єднаного комітету начальників штабів США Джозеф Данфорд вважає, що Америка має бути готова до можливого збройного конфлікту з КНДР.