ua en ru

У КНДР на час з'їзду Трудової партії Кореї заборонили весілля і похорон

У КНДР на час з'їзду Трудової партії Кореї заборонили весілля і похорон Фото: весілля в КНДР

Відмовитися від масових заходів влада країни закликала з метою не допустити скупчень людей

Напередодні з'їзду правлячої Трудової партії Кореї в цілях безпеки в Північній Кореї заборонили весілля і похорони. Про це повідомляє агентство Ренхап з посиланням на джерело в уряді.

За словами джерела південнокорейського агентства новин, також в КНДР встановлено особливий період спостереження - в столицю країни Пхеньян обмежений в'їзд, також відзначається підвищення пильності вздовж прикордонної зони з Китаєм.


Відмовитися від масових заходів, навіть таких, як весілля і похорони, влада країни закликала з метою не допустити скупчень людей.

Нагадаємо, наступну п'ятницю, 6 травня, в КНДР відбудеться перший за останні 36 років з'їзд правлячої партії.

З'їзд 6 травня, пише агентство, покликаний зміцнити владу лідера країни Кім Чен Ина, яку він успадкував після смерті в 2011 році свого батька Кім Чен Іра.

Під час з'їзду, згідно статуту партії, будуть підведені підсумки роботи Центрального комітету і Центральної ревізійної комісії. Також під час з'їздів приймаються, змінюються і доповнюються програма і статут, обговорюються і приймаються рішення з основних питань лінії партії, її політики, стратегії і тактики.