ua en ru

КМУ буде підтримувати іноземні представництва держави за кордоном, - Гройсман

КМУ буде підтримувати іноземні представництва держави за кордоном, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Україна повинна популяризувати свої інтереси в світі

Кабінет Міністрів України продовжить політику всебічної підтримки іноземних представництв держави за кордоном для популяризації інтересів України в світі. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування з лідерами української громади та духовенства, повідомляється на сайті КМУ.

Відзначається, що зустріч відбулася в Лондоні під час візиту глави уряду до Великобританії.

"Ми будемо підтримувати українців за кордоном і нашу дипломатію. Треба інвестувати в інститути за кордоном для популяризації інтересів України. Ми - велика європейська країна, і ми повинні голосно доносити голос країни - все, що стосується української історії, культури, досягнень сучасності", - сказав Гройсман.

Також прем'єр-міністр подякував представникам української діаспори "за активну позицію в просуванні української культури і підтримки України в умовах російської агресії".

Крім цього, Гройсман вручив нагороди та висловив подяку Союзу українців у Великій Британії, Українському інституту в Лондоні, бібліотеці та архіву ім. Т. Шевченка, а також представникам українського духовенства.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на інвестиційній конференції Dragon Capital в Лондоні закликав британський бізнес інвестувати в Україну.