ua en ru

Клінтон погодилася представляти демократів на виборах президента США

Клінтон погодилася представляти демократів на виборах президента США Фото: Хілларі Клінтон офіційно погодилася стати кандидатом у президенти США

Основною своєю місією кандидат від Демократичної партії вважає створення робочих місць і боротьбу із загрозами у США і по всьому світу

Хілларі Клінтон дала згоду на участь у президентських виборах від Демократичної партії США і таким чином офіційно стала кандидатом на пост президента. Про це повідомляє Reuters.

Промова Клінтон на з'їзді партії стала найбільшою за 25 років її кар'єри, в ній вона зокрема розкритикувала свого опонента Дональда Трампа.


"Він хоче розділити нас з іншим світом, один з одним. Він вважає, що загрози сьогоднішнього світу змусять нас заплющити очі на його необмежені обіцянки", - заявила Клінтон.

Основною своєю місією кандидат від Демократичної партії вважає створення нових можливостей та робочих місць із зростаючими зарплатами, а також боротьбу з ворогами, "погрозами і турбулентністю" як усередині США, так і по всьому світу.

"Для Америки в черговий раз настав час розплати. Потужні сили погрожують розділити нас. Зв’язки довіри і дружби зносилися", - підкреслила Клінтон.

З її слів, люди очікують "впевненого лідерства".

Відзначимо, 26 липня демократи на своєму з'їзді затвердили Клінтон єдиним кандидатом. Вона набрала 2821 голос делегатів з'їзду, хоча для перемоги їй досить було 2383 голоси.

Нагадаємо, мільярдер Дональд Трамп офіційно став кандидатом у президенти США від Республіканської партії. Згідно з опитуванням він випереджає Клінтон на 3%.