ua en ru

Клінтон може запропонувати пост держсекретаря Байдену

Клінтон може запропонувати пост держсекретаря Байдену Фото: Джо Байден

У штабі Клінтон відмовилися коментувати цю інформацію

У разі перемоги на виборах президента США кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон може запропонувати посаду державного секретаря Джо Байдену, який наразі є віце-президентом країни. Про це з посиланням на джерело повідомляє Politico.

Як зазначається, наразі штаб Клінтон працює над стратегією щодо залучення Байдена до своєї команди у якості держсекретаря. Разом з тим, видання повідомляє, що у штабі Клінтон відмовилися коментувати цю інформацію.

"Він буде великий, і вони витрачають багато часу для того, щоб знайти кращий спосіб переконати його погодитися, якщо вона (Клінтон, - ред.) переможе", - сказало джерело.

Як повідомляється, віце-президент Байден є одним з найдосвідченіших і шанованих демократів на світовій арені. Крім того, він два терміни був найближчим радником президента США Барака Обами, а також займався складними міжнародними проблемами, в тому числі выдносно Іраку і України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що згідно з опитуванням, Клінтон випереджає свого конкурента, представника Республіканської партії Дональда Трампа на 12%.