ua en ru

Клінтон звинуватила Путіна в "особистій вендеті"

Клінтон звинуватила Путіна в "особистій вендеті" Фото: Хіларі Клінтон (flickr.com/iprphoto)

Клінтон переконана, що сподвижники Трампа допомогли РФ втрутитися в президентські вибори

Колишній держсекретар Сполучених Штатів і кандидат в президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон звинуватила президента Росії Володимира Путіна в організації "особистої вендети" проти неї під час президентської кампанії в США в 2016 році. Про це повідомляє USA Today.

За словами Клінтон, тепер вона переконана, що сподвижники кандидата Дональда Трампа допомогли Росії втрутитися в президентські вибори 2016 року.

Вона також заявила, що російські власті хотіли перемоги республіканця Дональда Трампа, а його помічники також намагалися приховати свої зв'язки з Москвою.

"Я не сумніваюся, що Путін хотів, щоб я програв і хотів, щоб Трамп переміг. І я не сумніваюся в тому, що між Трампом і його операцією з російськими грошима є плутанина фінансових відносин, я не сумніваюся, що кампанія Трампа та інші партнери дуже старанно працювали, щоб приховати свої зв'язки з росіянами", - заявила Клінтон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що син президента США Трампа зустрічався з адвокатом з РФ, щоб "дізнатися про профпридатності кандидата в президенти США Клінтон.