ua en ru

Клімкін і Штайнмайер обговорили невиконання РФ зобов'язань за мінськими угодами

Клімкін і Штайнмайер обговорили невиконання РФ зобов'язань за мінськими угодами Фото: Павло Клімкін і Франк-Вальтер Штайнмайер

Клімкін провів зустріч з Штайнмайером

Міністри закордонних справ України та Німеччині Павло Клімкін і Франк-Вальтер Штайнмайер обговорили невиконання Росією зобов'язань за мінськими угодами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС України.

"Зокрема, під час розмови Павла Клімкіна та Франка-Вальтера Штайнмайера йшлося про невиконання Росією жодного із зобов'язань, взятих під час останнього саміту в нормандському форматі на початку жовтня: повне припинення вогню, відведення важкої зброї, виведення усіх іноземних військ і найманців з Донбасу, роззброєння всіх незаконних збройних формувань та створення зони безпеки вздовж українсько-російського кордону з постійним моніторингом ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

Міністри закордонних справ України та ФРН обговорили шляхи забезпечення виконання Російською Федерацією зобов'язань за М...

Posted by Mission of Ukraine to the NATO on 1 декабря 2015 г.

Нагадаємо, Павло Клімкін заявив, що санкції проти Росії повинні бути продовжені до повного виконання мінських домовленостей.