ua en ru

Клімкін візьме участь у спеціальному засіданні ГУАМ в Тбілісі

Клімкін візьме участь у спеціальному засіданні ГУАМ в Тбілісі Фото: Павло Клімкін (UN Photo / Mark Garten)

Глава МЗС України зустрінеться з главою МЗС Грузії

Глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін візьме участь у спеціальному засіданні Ради міністрів закордонних справ держав ГУАМ (Грузія, Україна, Азербайджан, Молдова) в Тбілісі. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"7-8 жовтня 2017 Клімкін перебуватиме в Тбілісі, де візьме участь у спеціальному засіданні ГУАМ з нагоди 20-ї річниці створення ГУАМ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, запланована двостороння зустріч Клімкіна з віце-прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Грузії Михайлом Джанелидзе, під час якої будуть обговорені актуальні питання розвитку стратегічного партнерства між Україною і Грузією, розпочатого 18 липня 2017 року в ході державного візиту в Грузії президента Петра Порошенко.

Відзначається, що ГУАМ проведе своє чергове і спеціальне, розширене засідання, на яке запрошені високі представники країн-партнерів ГУАМ - США і Японії. За підсумками засідання буде прийнято спільне комюніке і протокол засідання.

Заплановані також зустрічі міністрів закордонних справ ГУАМ з прем'єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі і президентом Грузії Гіоргі Маргвелашвілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ України відвідає з офіційним візитом Індію.