ua en ru

Клімкін відвідає Індію з офіційним візитом

Клімкін відвідає Індію з офіційним візитом Фото: Павло Клімкін (UN Photo / Mark Garten)

Метою візиту Клімкіна до Індії є відновлення практики регулярних контактів високого рівня

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснить офіційний візит до Індії. Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ (МЗС) України.

"Головною метою візиту глави МЗС України до Республіки Індія є відновлення практики регулярних контактів високого рівня (останній візит на міністерському рівні відбувся у 2011 році) між двома країнами, зокрема узгодження алгоритму заходів з метою відновлення у 2018 році двостороннього діалогу на найвищому рівні", - говориться в повідомленні.

Під час візиту Клімкін планує провести переговори з індійською колегою Сумшою Сварадж, а також іншими індійськими високопосадовцями.

"У ході переговорів заплановано обговорення взаємодії в рамках міжнародних організацій, двостороннього співробітництва і, зокрема питання підготовки шостого засідання Міжурядової українсько-індійської комісії по торговельному, економічному, науковому, технічному, промисловому і культурному співробітництву, проведення якого заплановане на початок листопада", - розповіли в МЗС.

Нагадаємо, наприкінці вересня Клімкін відвідав з робочим візитом Латвію.