ua en ru

Клімкін обсудив з депутатами Нідерландів переваги УА між Україною та ЄС

Клімкін обсудив з депутатами Нідерландів переваги УА між Україною та ЄС Фото: Павло Клімкін обсудив з депутатами Нідерландів переваги УА між Україною та ЄС

У центрі уваги зустрічі було питання консультативного референдуму в Нідерландах

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін сьогодні, 21 березня 2016 року, зустрівся з делегацією депутатів Комітету закордонних справ Палати представників Парламенту Нідерландів. Сторони обговорили переваги Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, повідомляє прес-служба МЗС.

Як зазначається, у центрі уваги зустрічі було питання консультативного референдуму в Нідерландах з приводу Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

"Українська та нідерландська сторони обмінялися думками щодо переваг Угоди як для громадян України, так й нідерландців та мешканців країн-членів ЄС в цілому в контексті поширення європейських цінностей та розширення можливостей економічної взаємодії", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Клімкін також торкнувся питання російської агресії проти України, зазначивши, що в її основі є прагнення Кремля за будь-яку ціну зупинити європейський розвиток України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Нідерландах 90% парламентаріїв підтримують Угоду про асоціацію України з Європейським союзом.