ua en ru

Клименка призначено заступником голови Нацполіції

Клименка призначено заступником голови Нацполіції Фото: Ігор Клименко (npu.gov.ua)

Про це повідомив голова Нацполіції Князєв на засіданні відомчої колегії у Львові

Ігоря Клименка було призначено заступником голови Національної поліції України. Про це повідомив голова Нацполії Сергій Князєв сьогодні, 27 жовтня, під час засідання відомчої колегії у Львові, передає прес-служба Нацполіції.

"Для приділення більшої уваги питанням дисципліни і законності в роботі поліції, а також захисту поліцейських, керівництвом відомства за погодженням з МВС України прийнято рішення про підвищення статусу підрозділу кадрового забезпечення Нацполіції. Рішення було реалізоване шляхом уведення посади заступника голови Національної поліції України – начальника Департаменту кадрового забезпечення. На посаду керівника цього підрозділу призначено генерала поліції третього рангу Ігоря Клименка", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що поліція за 9 місяців поточного року розкрила 62% майнових злочинів з числа зареєстрованих.

Так, за словами міністра, за 9 місяців правоохоронці розкрили 62% майнових злочинів з числа зареєстрованих, тоді як в 2016 році цей показник становив 47%.