ua en ru

Клієнти "Закарпатгаз Збуту" отримали швидку реєстрацію в Особистому кабінеті

Клієнти "Закарпатгаз Збуту" отримали швидку реєстрацію в Особистому кабінеті Ілюстративне фото (104.ua)

В Особистому кабінеті на 104.ua закарпатці можуть дистанційно передавати показники лічильника газу та сплачувати за спожитий газ

Експрес-реєстрація в найпопулярнішому онлайн сервісі стала доступною для кожного споживача газу в Закарпатській області. Ідентифікація клієнтів відбувється за номером мобільного телефону, що значно спростило процес реєстрації на сайті 104.ua. Про це повідомляє прес-служба "Закарпатгаз Збут".

"Станом на 27 березня у сервісі “Особистий кабінет” зареєстровано понад 86 тисяч споживачів із Закарпаття. Для реєстрації достатньо зателефонувати до Контакт-центру і повідомити оператору номер особового рахунку (зазначено у квитанції кожного клієнта). Після дзвінка Особистий кабінет буде створений автоматично, а на мобільний телефон клієнта надійде повідомлення з паролем для входу. Заходити у Особистий кабінет слід через кнопку "Вхід" на сайті 104.ua за допомогою телефону або персонального комп’ютера. Далі необхідно ввести логін і пароль, вказані в смс", - йдеться у повідомленні.

"Сучасні онлайн-сервіси допомагають вирішувати безліч питань дистанційно. Такі переваги уже оцінили понад 86 тисяч клієнтів і було б добре, аби ця кількість зростала. Адже в умовах карантину вирішення питань за допомогою безконтактних онлайн-сервісів - обов’язок компаній”, - прокоментувала директорка ТОВ “Закарпатгаз Збут” Вікторія Томинець.

У прес-службі нагадали, що за допомогою Особистого кабінету клієнти можуть передавати показання лічильника, безпечно та просто сплатити за спожитий газ, завантажити рахунки, відстежувати власне споживання та витрати.