ua en ru

Кличко заявив, що чесно задекларував свої доходи

Кличко заявив, що чесно задекларував свої доходи Фото: Віталій Кличко

Мер запевнив, що вже давно надав НАБУ всю інформацію

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що все, що йому належить, задекларував чесно і згідно із законодавством, а всю необхідну інформацію та пояснення надав НАБУ вже давно. Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

Кличко відповів на інформацію щодо перевірки НАБУ: Все, що мені належить, я задекларував - чесно і згідно з законодавств...

Опубліковано Кличко - мер 8 червня 2017 р.

"Щодо "сенсації" про нібито розслідування щодо моїх нібито незадекларованих будинків. НАБУ перевіряє мою декларацію? Так. Це їх робота перевіряти інформацію, зокрема, і за зверненням громадських організацій, депутатів чи журналістів. Перевіряти, навіть, коли справи, фактично немає, і коли змушують робити це повторно... А любителям "жувати повітря" скажу: всю необхідну інформацію і пояснення я надав НАБУ вже давно", – зазначив мер столиці.

Він підкреслив, що все, що йому належить, він задекларував чесно і згідно із законодавством.

"Когось цікавлять будинки? Теж говорив, що належать вони компаніям мого брата. Як я чи мій брат заробили свої статки? Про це знає весь світ. Тому, "друзі", не шукайте чорну кішку в темній кімнаті. А тим, хто шукає, бажаю успіхів, якщо немає чим зайнятися. Або справді важливо чимось "зайняти" НАБУ... Не відволікайте увагу, виходьте на світло", – написав Кличко.