ua en ru

Кличко сказав Вавришу писати заяву про звільнення з посади заступника директора департаменту КМДА

Мер Києва Віталій Кличко під час засідання Антикорупційної ради при міському голові сказав заступнику директора департаменту містобудування та архітектури Київської обласної державної адміністрації (КМДА) Андрію Вавришу, щоб той написав заяву на звільнення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

Експерти в сфері зовнішньої реклами під час виступу на засіданні Антикорупційної ради розповіли про зловживання на ринку зовнішньої реклами столиці та подали відповідні факти щодо розміщення нелегальних конструкцій або несплати грошей в бюджет за розміщення реклами.

"Щодо діяльності Андрія Вавриша ще в кінці минулого року проводилося службове розслідування. Після цього ми неодноразово з ним зустрічалися, говорили. Ті факти, які нам сьогодні представили, я можу охарактеризувати коротко: це або службова недбалість, або нездатність ефективно працювати, або "кришування" тих процесів, які зараз відбуваються на ринку столичної реклами, і в результаті яких Київ не отримує чимало коштів до бюджету. У рік - це мільйони гривень", - зазначив Кличко.

За словами мера, він уже з початку засідання просив всіх керівників готувати заяви на звільнення.

Кличко сказав Вавришу писати заяву про звільнення з посади заступника директора департаменту КМДА

Фото - засідання Антикорупційної ради

"Я переконаний, що ви, пане Андрію, таку заяву підготували. Якщо ні - напишіть її зараз. Після цього ми проведемо відкритий конкурс на заміщення цієї посади. І її буде займати людина, яка здатна ефективно працювати і зможе навести порядок у цій сфері", - підкреслив глава КМДА.