ua en ru

Кличко закликав активістів Майдану звільнити Хрещатик для проїзду транспорту

Міський голова Києва Віталій Кличко закликав активістів Майдану звільнити вул. Хрещатик для проїзду транспорту та не заважати працівникам комунальних служб прибирати центр Києва.

Міський голова Києва Віталій Кличко закликав активістів Майдану звільнити вул. Хрещатик для проїзду транспорту та не заважати працівникам комунальних служб прибирати центр Києва. Про це повідомляє прес-служба Кличка.

Так, вранці Кличко пішов на Хрещатик, щоб в черговий раз звернутися до людей, які живуть в наметах і закликав їх звільнити Хрещатик і не влаштовувати безладдя в центрі Києва.

"Ми сьогодні допомагаємо дітям, які воюють в зоні АТО. Чим можемо - обладнанням, ліками, амуніцією. А тут, коли лунають вимоги нових наметах, то про холодильниках або кондиціонерах, відверто скажу: бажання допомагати немає. Треба змінювати країну, працювати, а тут сидять люди, які кажуть, що їм все не подобається і називають це своєю роботою", - зазначив Кличко.

Поки мер ходив по Хрещатику, біля нього зібралася група киян, які звернулися до Кличка звільнити центр міста і навести в ньому порядок.

У свою чергу активісти Майдану Кличко пообіцяли повернути машини, які вони захопили у комунальників й звільнити проїжджу частину Хрещатика.