ua en ru

Кличко прийняв присягу мера Києва в колонній залі КМДА

Обраний мером Києва Віталій Кличко завершив прийняття присяги міського голови у колонній залі Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Обраний мером Києва Віталій Кличко (на фото) завершив прийняття присяги міського голови у колонній залі Київської міської державної адміністрації (КМДА). Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Прийняття присяги відбулося в ході першої сесію Київської міської ради.

"Вступаючи на посаду київського міського голови я клянусь: керуватися у своїх діях інтересами киян, працювати заради розвитку столиці України, створити умови для комфорту і безпеки мешканців Києва", - сказав Кличко.

Він підкреслив, що робитиме все, щоб Київ став сучасною європейською столицею з великим майбутнім.

Також Кличко розповів, що він разом з командою проведе аудит функцій міської влади і тих послуг, які вона надає жителям Києва.

"Будуть введені нові способи спілкування з киянами зокрема, електронне управління, прозорість бюджету, інтерактивне спілкування з громадянами", - зазначив міський голова.

Кличко був оголошений мером столиці 3 червня. Згідно з протоколом, Кличко отримав на виборах 765 020 голосів (56,7%), тобто більше половини голосів виборців, які взяли участь у голосуванні.

Вибори київського міського голови пройшли 25 травня.