ua en ru

Кличко спростовує свою участь у засіданні робочої групи в АП

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко спростовує свою участь у засіданні робочої групи з нормалізації ситуації в країні в Адміністрації Президента.

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко спростовує свою участь у засіданні робочої групи з нормалізації ситуації в країні в Адміністрації Президента. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Удару".

Згідно з повідомленням, новина Адміністрації Президента про те, що Кличко нібито прийшов на засідання робочої групи під головуванням секретаря РНБО Андрія Клюєва не відповідає дійсності.

"Я приходив, щоби зустрітися з Президентом (Президентом України Віктором Януковичем) і сказати йому, що треба негайно припинити насильство в центрі столиці і почати робити реальні кроки для врегулювання політичної кризи. Така брехлива "новина" свідчить про те, що Янукович таких кроків робити не збирається. До мене вийшли Клюєв, Портнов, Лукаш і сказали, що у Президента нарада, і він, коли звільниться, зателефонує мені. Я розвернувся і пішов", - наголосив Кличко.

Також Кличко заявив, що Президент дві доби не помічає, як палає Київ.

"Те, що відбувалося минулої ночі, коли тітушки виступали єдиним фронтом з міліцією, - показово. Це сценарій влади - придушити протести правоохоронцями і бандитами, створивши безлад і хаос. Насильство треба припинити негайно", - підкреслив лідер "Ураду".