ua en ru

Кличко не опублікував дані про доходи членів своєї сім'ї

Лідер "Удару" Віталій Кличко в обнародуваній в сьогоднішньому номері газети "Голос України" декларації не опублікував зведення про доходи членів своєї сім'ї. При цьому, всі депутати фракції "Удару" обнародували інформацію про фінансовий стан членів своїх сімей.

Згідно декларації, Кличко зберігає в іноземних банках 121 млн 342 тис. 842 грн. Відзначимо, Кличко не відобразив в декларації рухомих предметів розкоші.

Згідно декларації, загальна сума сукупного доходу народного депутата Кличка Віталія Володимировича за 2012 р. склала - 11 тис. 204 грн. Розмір доходів, отриманих (нарахованих) з джерел за межами України: з ФРН - 5 млн дол. (40 млн грн).

У власності, оренді або на іншому праві користування декларанта знаходиться квартира загальною площею 225 кв.м.

Сума коштів на рахунках в банках і інших фінансових установах, що знаходяться у власності Віталія Кличка, складає 121 млн 342 тис. 842 грн., у тому числі за кордоном - 121 млн 342 тис. 842 грн. У 2011 р. лідер "Удару" теж зберігав гроші за кордоном. Сума його доходів склала - більше 82 млн грн (10,25 млн дол.).

Віталій Кличко не відобразив у відомостях, опублікованих газетою "Голос України", жодної інформації про доходи членів своєї сім'ї, хоча депутати від "Удару" Артур Палатний, Віктор Пинзеник, Віталій Ковальчук, Павло Розенко та інші, поділилися даною інформацією з громадськістю.

Кличко не опублікував дані про доходи членів своєї сім'ї