ua en ru

Кличко має намір звільнити столичних чиновників, які не влаштовують киян

Кличко має намір звільнити столичних чиновників, які не влаштовують киян Фото: Віталій Кличко

За місяць на гарячу лінію 1551 надійшло майже 300 звернень з приводу непрофесійної роботи співробітників ЖЕКів

Київська адміністрація буде "позбавлятися" від чиновників, які ігнорують звернення киян. Про це сьогодні заявив на своїй сторінці в Facebook мер Києва Віталій Кличко.

"Кияни незадоволені роботою ЖЕКів. І я вже говорив: тільки за останній місяць на гарячу лінію 1551 надійшло майже 300 звернень з приводу непрофесійної роботи співробітників ЖЕКів", – заявив Кличко.

Мер Києва також нагадав, що вже звільнили 12 керівників ЖЕКів за ігнорування звернень від киян, і що всі посадові особи, які не реагують на звернення людей і не працюють належним чином, будуть звільнені зі своїх посад.

"Я попередив профільних заступників та керівників районів і комунальних підприємств, вони відповідають за якість послуг, які отримують кияни. Ми отримуємо численні звернення від людей про те, що, приміром, у дворі вириють яму, завершать ремонтні роботи, а траншеї так і залишаються", – заявив Кличко.

Він також підкреслив, що вважає таку ситуацію неприйнятною: "Я доручив головам районів перевірити всі місця розриття, де "Київенерго" здійснювало ремонтні роботи тепломереж, і проконтролювати, чи ліквідувало їх підприємство, чи там асфальт і облаштована територія".