ua en ru

Китайська металургійна корпорація планує відкрити філію в Одесі

Китайська металургійна корпорація планує відкрити філію в Одесі Фото: Китайська металургійна корпорація планує відкрити філію в Одесі

Корпорація існує з 1965 року

Китайська металургійна будівельно-інженерна корпорація планує відкрити філію в Одесі. Про це повідомляє прес-служба Одеської міської ради.

Повідомляється, що 22 березня 2016 року заступники одеського міського голови Андрій Котляр і Павло Вугельман провели зустріч з представниками Китайської металургійної будівельно-інженерної корпорації.

У ході зустрічі обговорювалися питання інвестування в різні інфраструктурні об'єкти Одеси, в тому числі в сферу будівництва і транспорту, а також розширення партнерства між великими китайськими містами і Одесою.

Також було зазначено, що планується відкриття першої філії Китайської металургійної корпорації в Україні, який буде розташовуватися в Одесі.

Наголошується, що Китайська металургійна будівельно-інженерна корпорація являє собою потужний виробничо-будівельне підприємство і входить до складу 500 підприємств світу - Китайська металургійна техніко-інженерна корпорація. Корпорація існує з 1965 року, має зареєстрований капітал у розмірі 1,2 мільярда юанів, а також великий досвід реалізації будівельних об'єктів по всьому Китаю і в багатьох країнах світу.

Нагадаємо, в Одесі закидали яйцями порожнє російське консульство в знак протесту проти вироку Савченко.