ua en ru

У Київській області затримана група іранців, які напали на АЗС

У Київській області затримана група іранців, які напали на АЗС Фото: поліція (U.S. Embassy Kyiv Ukraine)

Зловмисники встигли злити 280 л бензину і 240 л дизельного палива

У Київській області правоохоронці затримали групу іранців, які напали на автозаправну станцію (АЗС). Про це заявили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Київській області в Facebook.

"У Києво-Святошинському районі група іноземців намагалася силою повернути паливо, за поставку якого вчасно не розрахувалося керівництво підприємства. Нападники затримані на місці злочину, їм загрожує тюремне ув'язнення до шести років", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за попередньою змовою чоловіки разом з найманим водієм вантажівки пройшли на територію пилорами. Там вони в сторожці закрили працівника АЗС, після чого самовільно почали зливати паливо в цистерну вантажного автомобіля.

Відзначається, що заправник відразу натиснув "тривожну кнопку", якою була обладнана сторожка і викликав приватну охорону.

Так, на місце події прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції і працівники приватної охорони. Однак, зловмисники встигли злити 280 л бензину і 240 л дизельного палива.

На місці злочину поліцейські затримали 3 чоловіків. Ними виявилися громадяни Ірану, які тривалий час на законних підставах проживають на території України. В порядку ст. 208 КПК України їх поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Про затримання зловмисників повідомлено консульство їхньої держави.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та оголошено підозру. Вирішується питання про обрання нападаючим запобіжного заходу. Триває слідство.

На Київщині затримано групу Іранців, які напали на АЗС У Києво-Святошинському районі група іноземців намагалася силоміц...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 19 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві суд апеляційної інстанції наклав арешт на земельну ділянку на перетині вул. Ревуцького та Анни Ахматової в Дарницькому районі, де планувалося побудувати АЗС.