ua en ru

У Київській області на хабарі за оренду ділянки затримали директора держпідприємства

У Київській області на хабарі за оренду ділянки затримали директора держпідприємства Фото: прокуратура затримала на хабарі директора підприємства

Директор підприємства отримав хабар у 5 тис. доларів за надання в оренду земельної ділянки

Сьогодні, 28 квітня 2017 року, військовою прокуратурою Київського гарнізону у ході спільної спецоперації з оперативними працівниками Управління захисту економіки Нацполіції під час одержання неправомірної вигоди затримано генерального директора державного підприємства "Перспектива Київщини". Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Відзначають, що директор підприємства спершу отримав 1 тис. доларів, а пізніше ще 4 тисячі.

"Вказаний директор раніше вже одержав від представника приватного товариства частину обумовленої суми в розмірі 1000 доларів США за допомогу у вирішенні питання щодо надання в оренду земельної ділянки протягом 49 років площею 12 соток. Вказана земля знаходилась на території Глібівської сільської ради Вишгородського району Київської області", - відзначають в повідомленні.

altalt

Фото: прокуратура затримала на хабарі директора підприємства

Також повідомляється, що посадовця "на гарячому" затримано правоохоронними органами, суму неправомірної вигоди вилучено. Готується повідомлення про підозру за ч.3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Луганській області СБУ затримала слідчого-хабарника. Поліцейський вимагав хабар у 2 тисячі доларів.