ua en ru

У Київській області під час руху виникла пожежа в вантажних вагонах

У Київській області під час руху виникла пожежа в вантажних вагонах Фото: пожежа (kyivobl.dsns.gov.ua)

У Київській області загорілися вантажні потяги з добривами

У Київській області під час руху виникло загоряння вантажних вагонів з добривами. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Київській області.

"Так, у 21:39 до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району від чергового оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України в Київській області надійшло повідомлення про загорання вантажних вагонів на залізничній станції "Клавдієве", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що загоряння сталося у вагонах з хімічними і мінеральними добривами.

"На місце події направлено черговий караул 58-го ППП селища Клавдієво-Тарасове. По прибуттю в 21:50 рятувальниками встановлено, що сталося загоряння тари з наповненням хімічних і мінеральних добрив, які перебували у вантажних вагонах відкритого типу рухомого залізничного складу. Поїзд прямував ст. Дарниця ст. Коростень", - повідомляє ДСНС.

Пізніше займання ліквідували. Внаслідок інциденту пошкоджено 11 поліетиленових мішків, в яких знаходилися добрива. В результаті події травмованих та потерпілих немає. Причина загоряння не встановлена.

altaltalt

Фото: пожежа у вантажних вагонах (ДСНС)

Нагадаємо, вчора київська поліція відкрила кримінальну справу за фактом підпалу офісу комунального підприємства "Київблагоустрій".