ua en ru

У Київській області викрали поліцейський автомобіль

У Київській області викрали поліцейський автомобіль Фото: Сергій Князєв (npu.gov.ua)

За даними поліції, зовні службовий автомобіль виглядав як цивільний

У Київській області невідомі викрали поліцейський автомобіль. Дану інформацію підтвердив голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає прес-служба Нацполіції в Facebook.

"На розшук машини орієнтовано особовий склад Київської області та прилеглих регіонів, як це відбувається зазвичай при угонів автомобілів. Гарантую, що знайдемо", - зазначив Князєв.

Також повідомляється, що зовні викрадений автомобіль виглядав як цивільний. Будь-яких засобів, пристроїв або механізмів, які могли б вказувати на те, що це службовий поліцейський транспортний засіб, на автомобілі не було.

Поліція розслідує викрадення службового автомобіля Голова Національної поліції України Сергій Князєв підтвердив факт ...

Опубліковано Національна поліція України 18 серпня 2017 р.

Відзначимо, за даними журналіста Сергія Мальнева, невідомі викрали Lexus GX заступника голови Нацполіціі Олександра Фацевіча в Софіївській Борщагівці під Києвом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція переходить на посилений режим роботи через святкування Дня Незалежності. За вказівкою голови Національної поліції, з сьогоднішнього дня у зв'язку з підготовкою до святкування Дня Незалежності України особовий склад поліції переходить на посилений режим несення служби.