ua en ru

У Київській області школяр впав з даху багатоповерхового будинку

У Київській області школяр впав з даху багатоповерхового будинку Фото: Нацполіція

Хлопчик отримав травми несумісні з життям

У місті Бориспіль (Київська область) 13-річний школяр впав з даху багатоповерхового новобудови. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

"Встановлено, що хлопчик намагався вилізти на дах багатоповерхового новобудови, але втратив рівновагу і впав на землю. Дитина отримала тілесні ушкодження несумісні з життям", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на території недобудованого висотного будинку не була огороджена і ніким не охоронялася. На місце події прибула слідчо-оперативна група Бориспільського відділення поліції і карета швидкої допомоги. Медики провели реанімаційні заходи, проте врятувати хлопчику життя не вдалося.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Зараз співробітники поліції перевіряють різні версії трагічного випадку, в тому числі і самогубство. Триває слідство.

altalt

Фото: територія недобудови не охороняється

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в результаті бійку з поножовщиною в Київській області постраждав один чоловік, підозрюваний затриманий правоохоронцями.