ua en ru

У Київській області виявили звалище медичних відходів, поліція відкрила справу

У Київській області виявили звалище медичних відходів, поліція відкрила справу Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Поліція встановлює медустанову, яка порушила умови договору з утилізації

У Київській області виявили звалище медичних відходів, поліція порушила кримінальне виробництво. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Київській області в Facebook.

"Незаконне звалище медичного сміття виявили в лісосмузі в селі Демидів Вишгородського району. Десятки мішків з медичними шприцами, контейнерами та іншими відходами органічного походження лежали під відкритим небом", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на місці події працювали співробітники Вишгородського відділу поліції та задокументували незаконну звалище специфічного сміття.

Наголошується, що поліцейські встановлюють медичний заклад, підрядників та інших осіб, які порушили умови договору з утилізації медичних відходів. Також проводяться необхідні слідчі заходи по встановленню осіб, причетних до забруднення навколишнього середовища.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ст. 239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Київщина: за фактом виявлення звалища з медичними відходами відкрито кримінальне провадження Незаконне звалище міді...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 26 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд міста Києва засудив грабіжника банків до 9 років в'язниці.

Так, інциденти сталися в 2015 році в Оболонському районі столиці: протягом 6 місяців зловмисник вчинив два розбійних напади на фінансові установи на вулиці Автозаводській.