ua en ru

Київське метро в ніч на 17 вересня подовжить роботу на годину

Київське метро в ніч на 17 вересня подовжить роботу на годину Фото: метрополітен у Києві

Це пов'язано із проведенням матчу "Динамо" - "Порту"

Метро в Києві в ніч із 16 на 17 вересня подовжить свою роботу на одну годину у зв'язку із проведенням футбольного матчу на НСК "Олімпійський". Про це повідомили у прес-службі столичного метрополітену у Facebook.

Як наголошується, такі заходи передбачені в цілях забезпечення належного перевезення уболівальників у зв'язку з проведенням футбольного матчу Ліги чемпіонів УЄФА між командами "Динамо" (Київ) і "Порту" (Португалія).

"Крім того, сьогодні із 20:45 до 21:45 станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід, "Палац спорту" на вихід, а "Площа Льва Толстого" на вхід. Після закінчення футбольного матчу також можливе обмеження для пасажирів до цих станцій на вхід", - йдеться в повідомленні..

16 вересня підземка працюватиме на годину довше*****У ніч з 16 на 17 вересня столичний метрополітен подовжить свою роб...

Posted by КП "Київський метрополітен" on 15 вересня 2015 р.

Нагадаємо, сьогодні в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА між київським "Динамо" і португальським "Порту". РБК-Україна проведе онлайн-трансляція поєдинку.