ua en ru

Київський суд зобов'язав міськраду скасувати заборону на продаж алкоголю в нічні години

Київський суд зобов'язав міськраду скасувати заборону на продаж алкоголю в нічні години Фото: заборона на продаж алкоголю в нічні години

Київраду звинуватили в порушенні законодавства про захист економічної конкуренції

Господарський суд Києва зобов'язав Київську міську раду скасувати заборону на продаж алкоголю з 23:00 до 10:00. Про це повідомила прес-служба Київського територіального відділення АМКУ в Facebook.

"Господарський суд Києва зобов'язав Київську міську раду припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом скасування рішення від 22.09.2016 № 19/1023 "Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі р. в Києві" з 23:00 до 10:00 години", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, рішенням Господарського суду Києва від 10.04.2017 по справі № 910/3681/17, позов Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України в Київську міськраду про зобов'язання виконати рішення Адміністративної колегії Відділення від 20.12.2016 № 63, задоволений повністю.

Таким чином, Київраду зобов'язали припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції, яке полягає у забороні реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення, крім закладів ресторанного го сподарства (кафе, бари, заклади громадського харчування, ресторани і тд.) на території Києва з 23:00 до 10:00 годин.

Господарський суд міста Києва зобов’язав Київську міську раду припинити порушення законодавства про захист економічної к...

Опубліковано Київське обласне територіальне відділення АМКУ 10 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція України звернулася в Київську міську державну адміністрацію з пропозицією обмежити продаж алкогольних напоїв у столиці на час проведення Євробачення.