ua en ru

Київська міліція розслідує побиття кандидата в депутати КМДА

У Києві Головне управління Міністерства внутрішніх справ (МВС) розслідує факт нанесення легких тілесних ушкоджень одному з кандидатів у депутати Київської міськдержадміністрації.

У Києві Головне управління Міністерства внутрішніх справ (МВС) розслідує факт нанесення легких тілесних ушкоджень одному з кандидатів у депутати Київської міськдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС Києва.

"По спецлінії "102" надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в Голосіївському районі столиці невідомі відібрали у нього агітаційні листівки, які той розклеював. За викликом було направлено декілька нарядів патрульної служби міліції та слідчо-оперативну групу районного управління", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, на місці до правоохоронців звернувся 27-річний громадянин, який повідомив, що близько 20:30 невідомі відкрито заволоділи агітаційними листівками одного з кандидатів у Президенти України і жодного з кандидатів у депутати КМДА. Після чого вони сіли в автомобіль і поїхали.

За кілька хвилин автопатруль Голосіївського райуправління столичної міліції зупинив зазначений заявником транспорт. Опитані пасажири автомобіля пояснили працівникам міліції, що є членами одного з громадських організацій, які допомагають правоохоронним органам в охороні громадського порядку. Вони стали свідками конфліктної ситуації між двома громадянами, які розповсюджували агітаційні листівки різних політичних партій.

В цей час на місце події прибув один з кандидатів, якого поширювали листівки, і почав конфліктувати з людьми, які там знаходилися. Сталася незначна сутичка, яку припинили міліціонери. На місці вилучені предмети схожі на автомат (муляж) і травматичний пістолет, плакати двох політичних діячів.

Київська міліція почала кримінальні провадження за статтями КК 125 (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень), 263 (незаконне поводження зі зброєю). Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кількома статтями кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.