ua en ru

Під Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблий

Під Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблий Фото: під Києвом стався вибух (Pixabey)

В результаті вибуху газу загинула одна особа, ще двоє постраждали

В селі Новосілки Макарівського району Київської області в житловому будинку стався вибух природного газу, в результаті чого загинула одна особа, ще двоє постраждали. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що інцидент стався вчора о 18:28. За попередніми даними, в квартирі на першому поверсі двоповерхового будинку стався вибух природного газу з подальшим горінням.

"У результаті вибуху загинула 1 особа і 2 госпіталізовано до лікарні (жінку з опіками шиї та обличчя та чоловіка з гіпертонічним кризом)", - йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, вибух зруйнував стіни та перекриття між поверхами, всіх мешканців відселили. Пожежу ліквідовано тільки вранці 24 січня. Продовжуються роботи з розбирання уламків даху та перекриття будинку.

Під Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблийПід Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблийПід Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблийПід Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблийПід Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблийПід Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблийПід Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблийПід Києвом у житловому будинку стався вибух, є загиблий

Фото: наслідки вибуху

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в бельгійському Антверпені в результаті вибуху обвалився житловий будинок. Вибух також пошкодив три сусідні будівлі, в яких розташовані ресторан, студентський гуртожиток і квартири. В результаті інциденту постраждали п'ятеро людей.