ua en ru

Під Києвом загорівся ліс, задимлений район ДВРЗ

Під Києвом загорівся ліс, задимлений район ДВРЗ Фото: з ранку ДВРЗ в Києві заволокло димом

Вранці повідомлень про пожежу в ДСНС не надходило

Сьогодні вранці, 11 червня, під Києвом загорівся ліс, в результаті чого димом затягло столичний житловий масив на лівому березі, передає ТСН з посиланням на повідомлення мешканців міста.

Повідомляється, що спочатку місцеві жителі помітили дим над лісом, який примикає безпосередньо до житлових будинків, а через деякий час сизий дим був помічений вже в самому районі ДВРЗ.

Як повідомляє ТСН, у Державній службі з надзвичайних ситуацій підтвердили дану інформацію. Інші видання уточнюють, що пожежа в лісі лісники намагаються загасити власними силами. ДСНС до гасіння станом не залучали.

Під Києвом загорівся ліс, задимлений район ДВРЗ

Фото: через пожежу під Києвом задимлений район ДВРЗ

Нагадаємо, в Києві перевищення норми шкідливих речовин у повітрі зафіксовані на Великій окружній внаслідок пожежі на нафтобазі під Васильковом. Про це розповів головний державний санітарний лікар Києва Олег Рубан.

"У зв'язку з пожежею у Василькові ми визначили точки, які знаходяться у Голосіївському, Святошинському, Солом'янському та Оболонському районах, наближених до місця пожежі. Саме в цих точках, у восьми точках, по Великій окружній ми визначили перевищення у 2-6 разу. Ми визначили 30 додаткових точок по всьому місту Києву і будемо інформувати київську міську владу про стан по всьому місту, починаючи з Голосіївського та Деснянського районів", - сказав Рубан.