ua en ru

Під Києвом виявили лабораторію з виготовлення амфетаміну

Під Києвом виявили лабораторію з виготовлення амфетаміну Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Наркоділки півроку виробляли та реалізовували амфетамін у Василькові

У Василькові Київської області співробітники Служби безпеки України виявили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ у Facebook.

За даними слідства, жителі Василькова організували виробництво психотропних речовин в орендованому дачному будинку. Також повідомляється, що діяла лабораторія півроку, а зловмисники щотижня виготовляли та збували майже 300 гр амфетаміну.

"Співробітники СБ України затримали чотирьох зловмисників в центрі Василькова при спробі збуту чергової партії психотропів. Під час обшуків...правоохоронці вилучили обладнання, прекурсори та хімічні речовини для виготовлення амфетаміну, майже 15 кг канабісу", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що загальна вартість вилучених наркотиків та прекурсорів становить понад 1,5 млн гривень за цінами "чорного ринку". Одному з організаторів вже оголосили про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

#СБУ викрила лабораторію з виготовлення амфетаміну в Київській області Співробітники Служби безпеки України спільно з ...

Опубліковано Служба безпеки України 23 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Сумській області СБУ викрила банду, яка постачала наркотики засудженим.