ua en ru

"Київоблгаз" опрацював більше 1 мільйона звернень споживачів

"Київоблгаз" опрацював більше 1 мільйона звернень споживачів Фото: газ (УНІАН)

Найчастіше споживачі звертаються за консультаціями телефоном

З початку року клієнти "Київоблгазу" отримали більше мільйона консультацій. Споживачі дедалі більше використовують сучасні канали комунікації і отримують інформаційну підтримку без відвідування офісів компанії. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Київоблгаз" постійно працює над збільшенням способів взаємодії із своїми клієнтами. Для обслуговування споживачів компанія запроваджує нові сервіси та вдосконалює існуючі.

За останні два роки "Київоблгаз" здійснив прорив у розвитку клієнтського сервісу – створив для клієнтів Контакт-центр, Особистий кабінет, запровадив 5 зручних способів передачі показань лічильника, систему голосового меню IVR для цілодобового оперативного обслуговування. В цьому році відкрито 4 нових центри обслуговування клієнтів, де можна отримати широкий діапазон послуг.

Найчастіше споживачі звертаються за консультаціями телефоном. З початку року Контакт-центр "Київоблгазу" отримав біля мільйона дзвінків. Ще 90 тис. разів клієнти скористалися цілодобовим голосовим меню (IVR).

Все більшої популярності набувають звернення через Особистий кабінет, адже цей сервіс доступний цілодобово і в ньому зручно проглядати історію листування з фахівцями Контакт-центру. Через цей канал було надано 16 тисяч консультацій. Також в особистому кабінеті на сайті 104.ua цьогоріч з’явилась опція зворотнього дзвінка – Callback, якою вже встигли скористатись біля 2 тисяч абонентів. Близько 5 тисяч разів клієнти звертались по інформацію через електронну пошту.

Клієнти використовують сервіси "Київоблгазу" для з’ясування заборгованості, сплати за газ, передачі показань лічильника, отримання консультації, звірки рахунку, уточнення тарифу чи реквізитів і навіть запису на особистий прийом.