ua en ru

У декількох районах Києва в липні відключать гарячу воду

У декількох районах Києва в липні відключать гарячу воду Фото: водопостачання (twitter.com-NaftogazUK)

Гаряче водопостачання припинено для частини споживачів Печерського, Дніпровського та Голосіївського районів

ПАТ "Київенерго" повідомляє, що з 4 по 18 липня гаряче водопостачання на час проведення гідравлічних випробувань припинене для частини споживачів Печерського, Дніпровського та Голосіївського районів столиці. Про це повідомляє прес-служба ПАТ.

"Внаслідок гідравлічних випробувань гаряче водопостачання тимчасово припинено для 558 житлових будинків, 31 лікувального закладу, 21 дитячого садка, 20 шкіл та 229 відомств у Печерському районі; 207 житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 16 дитячих садків, 11 шкіл та 38 відомств у Дніпровському районі; 1 житлового будинку, 9 відомств у Голосіївському районі", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) підвищила для ПАТ "Київенерго" тариф на постачання гарячої води і знизила тариф на опалення.

Зокрема, тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для населення для "Київенерго" встановлено на рівні 84,45 грн за 1 куб. м (з ПДВ) за умови підключення сушок для рушників до систем гарячого водопостачання та 78,08 грн за 1 куб. м (з ПДВ) при відсутності сушок для рушників.