ua en ru

"Київенерго" вимкнуло опалення в офісі "Нафтогазу"

"Київенерго" вимкнуло опалення в офісі "Нафтогазу" Фото: вимкнення опалення (facebook.com kyivenergo)

На сьогодні від централізованого опалення також відключено майже 500 будинків

Компанія "Київенерго" у вівторок, 3 квітня, вимкнула опалення в офісі НАК "Нафтогаз України". Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Київенерго" у Facebook.

Зазначається, що на сьогодні від централізованого опалення вже відключено майже 500 будинків, в тому числі й офіс НАК "Нафтогаз України".

Відомо, що компанія "Нафтогаз" сама подала заявку на відключення опалення. У "Київенерго" уточнюють, що юридичні особи, ЖБК та ОСББ можуть подати заявку на відключення від теплоносія в будь-який час.

"Масове відключення столичних будинків від централізованого опалення "Київенерго" розпочне після розпорядження КМДА про завершення опалювального сезону. Згідно з чинним законодавством, підставою для цього є середня температура повітря вище + 8°С протягом трьох діб поспіль", - зазначили в компанії.

Відомо, що в першу чергу постачання тепла припиняється адміністративним будівлям, потім - житловим будинкам, дитсадкам, школам і лікарням. Зупинка системи централізованого опалення триває кілька днів.

Відключення опалення НАК "Нафтогаз України"

«Київенерго» вимкнуло опалення в офісі Нафтогаз України - Naftogaz – на відео. #прикрути На сьогодні від централізованого опалення вже відключено майже 500 будинків, в тому числі й офіс НАК «Нафтагаз України». Нагадаємо, юридичні особи, ЖБК та ОСББ можуть подати заявку на відключення від теплоносія в будь-який час. Масове відключення столичних будинків від централізованого опалення Київенерго розпочне після розпорядження КМДА про завершення опалювального сезону. Згідно з чинним законодавством, підставою для цього є середня температура повітря вище + 8°С протягом 3-х діб поспіль. В першу чергу постачання тепла припиняється адміністративним будівлям, потім – житловим будинкам, дитсадкам, школам і лікарням. Зупинка системи централізованого опалення триває кілька днів.

Опубліковано Київенерго 3 квітня 2018 р.

Нагадаємо, у Херсоні сьогодні, 3 квітня 2018 року, завершено опалювальний сезон. Також опалення почали відключати у Львові та Миколаєві.