ua en ru

У Києві жінка викинула чоловіка з вікна багатоповерхівки, поліція порушила справу

У Києві жінка викинула чоловіка з вікна багатоповерхівки, поліція порушила справу Фото: поліція

Жінка написала предсмертну записку та намагалася покінчити життя самогубством

У Деснянському районі Києва жінка викинула чоловіка з вікна багатоповерхівки, за даним фактом поліція порушила кримінальну справу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, жінка викинула з вікна 8 поверху свого чоловіка, який протягом трьох років був прикутий до ліжка через хворобу. Після цього вона написала предсмертну записку, в якій зізналася у скоєному та намагалася сама вистрибнути з вікна, однак не наважилася.

"Працівники поліції вели з нею перемовини через зачинені у помешканні двері, оскільки вона нікого не впускала. Згодом оперативникам вдалося вмовити господарку, потрапити у квартиру і поспілкуватися", - йдеться у повідомленні.

altaltaltalt

Фото: місце події

Наразі вона знаходиться у територіальному управлінні поліції та дає пояснення свого вчинку слідчим. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінці оголосили про підозру, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Полтавській області товарний поїзд смертельно травмував жінку.