ua en ru

У Києві "замінували" аеропорт та станцію метро "Майдан Незалежності"

У Києві "замінували" аеропорт та станцію метро "Майдан Незалежності" Фото: аеропорт "Київ"

Замінований термінал аеропорту "Київ"

У столиці сьогодні, 17 лютого, "замінували" термінал аеропорту "Київ". Про це йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту в Facebook.

"Аеропорт знову "замінували". В чергову частину Головного управління національної поліції у 12:52 надійшло анонімне повідомлення про замінування терміналу аеропорту "Київ". Пасажири евакуйовані з терміналу, будівля буде обстежено групою вибухотехніків", - йдеться в повідомленні.

Аэропорт опять "заминировали". В дежурную часть Главного управления национальной полиции в 12.52 поступило анонимное соо...

Опубликовано Аеропорт Київ - Аэропорт Киев Жуляны 17 февраля 2016 г.

Крім того, як повідомляє прес-служба КП "Київський метрополітен", надійшла інформація про загрозу вибуху на станції "Майдан Незалежності".

"У зв'язку з отриманням інформації про загрозу вибуху, станція "Майдан Незалежності" зачинена для пасажирів. Також станція не працює як пересадочна з лінії на лінію. Поїзда проїдуть обидві станції без зупинки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві на платформі станції метро "Лісова" був затриманий чоловік, який перевозив гранату РГД-5 із запалом до неї.