ua en ru

У Києві затримано близько 100 авто з патріотичними наклейками, - Аваков

У Києві затримано близько 100 авто з патріотичними наклейками, - Аваков Фото: Арсен Аваков

З дня заборони МВС наклейок на автономерах пройшло 3 доби

Після посилення контролю ідентифікаційних номерних знаків автомобілів тільки в Києві затримано близько 100 авто з патріотичними наклейками. Про це у Facebook повідомив глава МВС України Арсен Аваков.

"За три дні тільки в Києві було затримано близько 100 таких транспортних засобів", - повідомив Аваков.

За його словами, значна частина цих машин працювала в реальному секторі допомоги АТО: у підрозділах Нацгвардії, МВС та ЗСУ, а також у волонтерів.

Крім того, Аваков доручив ДАІ ввести тимчасовий облік автомобілів без госсрегистрации і видати тимчасові номерні знаки. Такий же порядок реєстрації буде дійсний і для реально діючих волонтерських організацій.

"Правило надання тимчасових номерів буде поширюватися на всі машини, щодо яких існують складності з звичайною процедурою реєстрації (складності в митному оформленні, відсутність або втрата повного набору документів авто та ін). У разі виявлення автомобілів, які перебувають у розшуку - вони будуть затримані та доставлені на штрафмайданчики згідно із законом. Всім реальним бійцям АТО і волонтерам - буде повне сприяння і мінімум формалізму!", - повідомив глава МВС.

После инцидента с разбоем и стрельбой в Киеве 4 мая, приведшей к гибели и ранению людей, а так же - пресекая множеств...

Posted by Арсен Аваков on 8 Май 2015 г.

Нагадаємо, раніше Аваков заборонив патріотичні наклейки на автономерах.