ua en ru

У Києві затримали викрадачів жінки, які вимагали 100 тисяч доларів

У Києві затримали викрадачів жінки, які вимагали 100 тисяч доларів Фото: поліція (Security Service of Ukraine)

Жінку утримували близько тижня на території Київської області

У Києві зловмисники викрали жінку і вимагали з рідних потерпілої 100 тис. доларів. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, передає прес-служба поліції.

Повідомляється, що викрадену жінку утримували близько тижня на території Київської області.

За словами Аброськіна, 62-річну жінку-лікаря зловмисники викрали разом з її автомобілем. Згодом авто було знайдено на одній із вулиць Києва.

Він зазначив, що вісім днів викрадачі тримали жінку в полоні. Зловмисники знущалися над жертвою і чекали, щоб її родичі заплатили викуп у розмірі 100 тис. доларів.

"Тільки в результаті вдало проведеної спецоперації постраждала звільнена, викрадачі затримані. Ще раз дякуємо поліцейським Київської області за порятунок життя наших громадян", - підкреслив Аброськін.

У Києві затримали викрадачів жінки, які вимагали 100 тисяч доларівУ Києві затримали викрадачів жінки, які вимагали 100 тисяч доларівУ Києві затримали викрадачів жінки, які вимагали 100 тисяч доларівУ Києві затримали викрадачів жінки, які вимагали 100 тисяч доларівУ Києві затримали викрадачів жінки, які вимагали 100 тисяч доларів

Фото: у Києві викрили групу викрадачів жінки (npu.gov.ua)

Нагадаємо, на початку листопада у Києві викрили групу викрадачів на чолі із співробітником Українського бюро Інтерполу та Європолу.