ua en ru

У Києві затримали екс-студента, який продавав наркотики в одному з київських вишів

У Києві затримали екс-студента, який продавав наркотики в одному з київських вишів Фото: поліція затримала наркодилера на території вишу (kyiv.gp.gov.ua)

Правоохоронці вилучили у підозрюваного канабіс та близько 20 тис. гривень

Київська місцева прокуратура разом з Нацполіцією затримали колишнього студента, який продавав наркотики на території столичного вищого навчального закладу. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №9 спільно з Солом’янським УП ГУНП у м. Києві та ГВЗНД УСБУ у м. Києві та Київській області затримано відрахованого студента столичного університету, який збував наркотичні речовини на території вищого навчального закладу", - йдеться у повідомленні.

Під час затримання правоохоронці виявили та вилучили у підозрюваного значну кількість небезпеченого наркотичного засобу канабіс та близько 20 тис. гривень.

Також зазначається, що за місцем проживання 23-річного чоловіка було виявлено устаткування для фасування та підготовки наркотичних засобів до подальшого збуту.

altaltalt

Фото: у Києві колишнього студента затримали за збут наркотиків

Затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, наркотичних засобів із метою збуту) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України викрили канал контрабанди марихуани до Російської Федерації.