ua en ru

У Києві вибрали дизайн авто нової патрульної служби

У Києві вибрали дизайн авто нової патрульної служби На вулиці Києва скоро вийдуть патрульні автомобілі з новим зовнішнім виглядом

Користувачі мережі інтернет вибрали дизайн автомобіля нової патрульної служби в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

Повідомляється, що до створення варіантів долучилися експерти з питань графічного оформлення, а також представники кількох підрозділів МВС. Крім того, робоча група працюватиме над ще однією графічною схемою, за якою будуть оформлятися автомобілі для дорожньої поліції.

Протягом минулого тижня українці мали можливість голосувати на сайті МВС і в соціальних мережах за той зразок оформлення патрульного автомобіля, який їм сподобався найбільше. В опитуванні взяли участь майже 34,5 тисячі респондентів.

Повідомляється, що дизайн патрульного автомобіля планується створити на основі дизайнів-переможців. При створенні графічної схеми враховують такі нюанси, як колірна гамма, зручність читання шрифтів тощо. У такому дизайнерському рішенні будуть оформлені автомобілі підрозділів патрульної служби, які охоронятимуть правопорядок у містах України.

Нагадаємо, створення нової патрульної служби Києва має завершитися в червні.