ua en ru

У Києві ввечері 19 березня будуть закриті три станції метро через футбол

У Києві ввечері 19 березня у зв'язку з проведенням матчу між київським "Динамо" і англійським "Евертоном" будуть закриті три станції метро через футбол. Про це у Facebook повідомила прес-служба КП "Київський метрополітен".

"19 березня з 19:00 до 20:00 станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід, а станція "Палац спорту" - на вихід, а станція "Площа Льва Толстого" - на вхід. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що ці зміни в роботі метрополітену пов'язані з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Евертон" (Ліверпуль) і введені на підставі "Порядку організації роботи міського пасажирського транспорту під час проведення футбольного матчу Ліги Європи 19.03.2015", затвердженого в. о. директора Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради.

"Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту", - повідомляє "Київський метрополітен".

Нагадаємо, сьогодні, 19 березня, на НСК "Олімпійський" відбудеться матч-відповідь між "Динамо" і "Евертоном" в рамках Ліги Європи.
l