ua en ru

У Києві три центри "Паспортний сервіс" відновили роботу

У Києві три центри "Паспортний сервіс" відновили роботу Фото: у Києві три центри "Паспортний сервіс" відновили роботу

Роботу відновили центри на вулиці Т. Шевченка, 27, проспекті Бажана, 1-Е і площі Л. Українки, 1

Три центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс" державного підприємства "Документ" відновили оформлення і видачу закордонних паспортів та ID-карт у повному обсязі. Про це повідомляється сайті ДП "Документ".

Зазначено, що роботу відновили центри на вулиці Т. Шевченка, 27, проспекті Бажана, 1-Е, а також на площі Л. Українки, 1.

Повідомляється, що інші центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс" працюють в режимі видачі біометричних закордонних паспортів та ID карт через підрозділи міграційної служби.

"Якщо Ви отримали SMS про готовність документів, та не маєте змоги зачекати з отриманням паспорта, Ви маєте можливість отримати його в територіальних підрозділах ДМС. За попереднім погодженням необхідно звернутись за телефоном Центру", - йдеться в повідомленні на сайті.

Зазначено, що хоча з технічних причин призупинено прийом документів на оформлення біометричних закордонних паспортів та ID-карт, центри здійснюють оформлення усіх видів страхування, довідок про несудимість, апостилювання документів з можливістю перекладу.

Відомо, що 9 квітня ДП "Документ" та його центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс" призупинили роботу через слідчі дії Служби безпеки України.

У Києві три центри "Паспортний сервіс" відновили роботуФото: повідомлення на сайті ДП "Документ"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДП "Документ", його центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс", а також центри надання адміністративних послуг при районних державних адміністраціях відновлять роботу в Києві у вівторок, 11 квітня.