ua en ru

У Києві протягом весни проведуть перевірку всіх шляхопроводів і мостів

У Києві протягом весни проведуть перевірку всіх шляхопроводів і мостів Фото: Київ

Обмежено придатними для експлуатації є 10 мостів у Києві

У Києві протягом весни проведуть перевірку всіх шляхопроводів і мостів із залученням експертів. Про це заявив генеральний директор КК "Київавтодор" Олександр Густєлєв, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Учора ми отримали від мера завдання додатково ретельно перевірити усі штучні споруди (шляхопроводи і мости) у Києві. Це 170 об’єктів. Сьогодні робота вже розпочата, і після цього ми зможемо прозвітувати про стан споруд, про необхідний ремонт та подальшу експлуатацію. Перевірка відбуватиметься протягом весняного сезону із залученням спеціалізованих організацій", - зазначив він.

Крім того, Густєлєв додав, що на сьогодні аварійних мостів у Києві немає, разом з тим обмежено придатними для експлуатації є 10 споруд.

"Щодо цих об’єктів є експертні висновки, згідно яких проводяться необхідні роботи. Один із об’єктів - шляхопровід на проспекті Науки, де зараз продовжується реконструкція, розпочата в 2016 році", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з обвалом мосту в Києві, Київська міська держадміністрація оприлюднила схему об'їзду Шулявського шляхопроводу.