ua en ru

У Києві за вихідні потонули 3 людини

У Києві за вихідні потонули 3 людини Фото: ДСНС (facebook.com/MNSTERNOPIL)

За тиждень на водемах столиці загинули 6 осіб

За вихідні у Києві рятувальники Держслужби з питань надзвичайних ситуацій (ДСНС) витягли з водойм тіла 3 утоплеників. Про це передає прес-служба ДСНС.

Лише за останній тиждень, повідомили у відомстві, з 31 липня по 6 серпня на водних об'єктах міста загинуло 6 осіб. А всього за 1 день рятувальники дістали з води трьох утоплеників.

Так, 5 серпня о 7:29 столичні рятувальники отримали повідомлення про те, що в озері Вирлиця у Дарницькому районі знаходиться тіло людини. На місце події прибули співробітники ДСНС. По прибуттю,вони встановили, що тіло чоловічої статі знаходиться на відстані 40 метрів від берега. За допомогою надувного човна та рятувальної затримки рятувальники дістали тіло і доставили до берега.

Другий виклик надійшов у Службу порятунку о 9:09 про те, що в озері Жучка Голосіївського району знаходиться тіло людини. Прибулі на місце рятувальники виявили тіло чоловічої статі 1979 року на відстані 12 метрів від берега і на глибині 6 м. Особовий склад Держслужби підняв тіло на поверхню і доставив на берег.

У 16:49 надійшов ще один дзвінок про потопельника на річці Десенка Деснянського району. На місце події прибули рятувальники частини аварійно-рятувальних спеціальних робіт на водних об'єктах.

Водолази в ході пошукових робіт виявили тіло дівчини 2000 року народження на відстані 20 м від берега і на глибині 5 м. Тіло без ознак життя було піднято на поверхню та доставлено до берега за допомогою водолазно-рятувального спорядження.

Зараз причини трагедій встановлюють правоохоронні органи.

Всього з початку року на водних об'єктах міста загинуло 29 осіб, з них 1 дитина, зазначили в ДСНС.

Нагадаємо, станом на 5 серпня, з початку 2017 року на водоймах України загинув 641 людей.