ua en ru

У Києві на судноремонтному заводі спалахнула масштабна пожежа

У Києві на судноремонтному заводі спалахнула масштабна пожежа Фото: пожежа на судноремонтному заводі в Києві

Масштабна пожежа спалахнула на заводі в Подільському районі Києва

У Подільському районі Києва на судноремонтному заводі спалахнула масштабна пожежа, стовп темного диму видно за кілька кілометрів від місця події, передає ТСН.

За попередніми даними, пожежа виникла на вілиці Набережно-Луговій в Подільському районі, де знаходиться Київський судноремонтно-суднобудівний завод. Стовп диму видно за кілька кілометрів від місця події.

Масштабный пожар на Подоле.

Опубліковано Киев Оперативный 3 лютого 2017 р.

Очевидці в соцмережах також повідомляють про пожежу на суднобудівному заводі. В гасінні пожежі бере участь велика кількість спецтехніки.

Горить суднобудівний завод. Прямо зараз. Купа пожежних машин, швидких, оперативно-рятувальних, навіть якась то спецзв'язок, то ще якась зв'язок

Опубліковано Alla Komarova 3 лютого 2017 р.
Масштабна пожежа в Києві

Масштабна пожежа в Києві біля метро Тараса Шевченка. Подробиці: http://tsn.ua/kyiv/u-podilskomu-rayoni-kiyeva-spalahnula-masshtabna-pozhezha-874618.html

Опубліковано ТСН 3 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні за тиждень на пожежах загинуло 53 людини. Всього за вказаний проміжок часу в країні сталося більше тисячі пожеж. На пожежах врятували 42 осіб, орієнтовні матеріальні збитки склали майже 6 млн гривень.