ua en ru

У Києві на станції метро "Іподром" відбулася бійка

У Києві на станції метро "Іподром" відбулася бійка Фото: станція метро "Іподром"

Двоє хуліганів напали на пасажира метро і свідка, який зняв інцидент на відео

У Києві вчора, 9 липня, на станції метро "Іподром" сталася бійка між пасажирами, міліція кваліфікувала інцидент як хуліганство. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Києві.

Повідомляється, що близько 22:00 9 липня по спецлінії "102" надійшло повідомлення, що між перехожими сталася бійка біля станції столичного метрополітену "Іподром" в Голосіївському районі Києва.

"Надалі хулігани втекли з місця події на метро. Столичні правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб хуліганів. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство)", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, громадянин йшов повз зупинки громадського транспорту, коли двоє невідомих несподівано вдарили його. Потерпілий кинувся бігти. Хулігани погналися за ним. Один з перехожих став знімати те, що відбувається на відео, однак правопорушники і погрожували йому.

Конфлікт продовжився і на самій станції метро. Далі хулігани, пред'явивши якісь посвідчення, заскочили у вагон метро і зникли з місця події. Працівнику міліції, який перебував на станції, зупинити правопорушників не вдалося.

Правоохоронці вилучили запис з камер відеоспостереження, встановлених у столичній підземці, а також проводять інші оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика.

Нагадаємо, мер Полтави побився з нардепом перед сесією міськради.